Rólunk


Rólunk


Az agyag csodálatos. Kapcsolata az emberrel ősi és ösztönös. Már a gyermek is tudja használni, kis kezei között formát ölt az anyag és az égetéssel válik teljessé, véglegessé, maradandóvá. Szász Judit vagyok, 20 éve dolgozom keramikusként és örök gyermeki lélekkel formázom meg terveimet, majd ugyanolyan izgalom tölt el a kemencéből való kiemelés előtt, mint a kezdetekkor. Virágokat készíteni pedig külön öröm számomra, hiszen a megszokottól eltérően nem sablonosan készülnek az alkotások. Ezzel a természetes hatással szeretném vevőimet levenni a lábáról.

Termékeink minősége


A virágszálak egyenként, több fázisban teljesen kézzel készülnek. Anyaguk magastüzű porcelánminőségű agyag, melyet égetés után mázazunk a legváltozatosabb színekben. Így lesz minden termékünk egyedi és szeretnivaló. 
Szárukat hajlítható műanyaggal bevont drótból készítjük különböző hosszúságokban. Ez lehetővé teszi koszorúk kiegészítését, kertekben, teraszokon élő növények melletti elhelyezését.  Már egy szál is csodálatosan mutat, de gondolkodhatunk több darabos, akár vegyes összeállításokban is.